Sticlă
Gravez.ro | Gravura, fotogravura laser, decupare si marcare pe sticlă, cristal. Se pot realiza o gama diversa de produse gravate: trofee, invitatii, plachete aniversare, fotografii pentru nunta, pahare nunta, sampanie, whiskey, bautura fina, fotografii miri si nasi, capace de sticlă, sticle aniversare, cadouri personalizate.
gravura, cadouri, personalizate, gravare, laser, decupare, marcare, sticla, cristal, fotogravura, iasi, fotogravare, invitatii, trofee, fotografii, nunta, pahare, sampanie, whiskez, bauturi, miri, nasi, capace,
1673
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1673,page-child,parent-pageid-200,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.0.4,ajax_leftright,page_not_loaded,smooth_scroll, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Sticlă

Informații generale

Una din situațiile cel mai des întâlnite la care se folosește gravura pe sticlă este personalizarea paharelor și sticlelor. Spre deosebire de plexiglas sau alte materiale plastice, sticla se ciobește asemeni marmurei și granitului. Acest lucru duce la crearea de mici zgârieturi pe suprafața de sticlă ce reflectă lumina sau apar colorate diferit, ca în cazul sablării.
Gravarea pe sticlă poate fi realizată pe: pahare, sticle, scrumiere, trofee, plăci intrare firme, invitații evenimente, etc.

Puteți descărca un catalog PDF cu modelele propuse de noi pentru gravura pe pahare de nuntă: descarcă catalog dar puteti aduce si modelul dorit in format vectorial.

Ce produse

putem realiza în sticlă?

  • All

Gravură laser Trofeu în cristal

Descoperă și alte materiale
Hai să discutăm

despre următorul tău proiect!

În fiecare produs personalizat la Gravez avem ca ingrediente principale pasiunea şi dedicaţia.

Ne face plăcere să fim oricând la dispoziția dvs pentru a

vă propune cele mai bune soluții pentru personalizarea produsului dorit.

Contactează-ne acum