Termeni și condiții
2634
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2634,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.0.4,ajax_leftright,page_not_loaded,smooth_scroll, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Termeni și condiții

Accesând acest site sunteți de acord că ați înțeles și acceptat acești termeni și condiții de utilizare. Ne rezervăm dreptul de a schimba acești termeni periodic, aducând amendamente care vor intra în vigoare de la data la care au fost postate.

Avem toate drepturile de a folosi și furniza serviciile de pe acest website, tot conținutul site-ului (date, text, imagini, filme, articole, ilustratii…).

Nu aveți dreptul de a afișa sau distribui conținut din nici o parte a site-ului sau continuțul sau în public sau pe internet, fără acordul nostru explicit.

Imaginile și definitiile de pe acest site nu constituie obligații contractuale. Deși încercam în mod constant să îmbunătățim calitatea imaginilor, unele pot fi lizibile doar dacă sunt facute în anumite condiții speciale de studio pentru a elimina reflexele.

Orice încalcare a drepturilor de autor va fi pedepsită conform legilor care reglementează drepturile de autor în România și Comunitatea Europeană.

Hai să discutăm

despre următorul tău proiect!

În fiecare produs personalizat la Gravez.ro avem ca ingrediente principale pasiunea şi dedicaţia.

Ne face plăcere să fim oricând la dispoziția dvs pentru a

vă propune cele mai bune soluții pentru personalizarea produsului dorit.

Contacteaza-ne acum